Forum Xpam forum Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj
Połączenie zostało przerwane. >,.<

 
Odpowiedz do tematu    Forum Xpam forum Strona Główna » Problemy z Dota Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Połączenie zostało przerwane. >,.<
Autor Wiadomość
PijamWodke
Tauren
Tauren


Dołączył: 30 Kwi 2009
Posty: 120
Skąd: Kraków

Post Połączenie zostało przerwane. >,.< Odpowiedz z cytatem
Na pewno nie tylko ja borykam sie z problemem gęstych DC ( jak moj pierdolony provider ma "dobry" dzien to praktycznie co gre mam disca).

Czy ktoś z Was miał podobnie i problemu się pozbył ?

Jedyne co zmniejszyło częstotliwość DC to zlikwidowanie Blizzardowskich adware'ów przez taki programik , o którym mozecie sie dowiedziec wiecej i go sciagnac klikajac >>w ten link<<

problem jednak nadal jest , mniejszy bo mniejszy , ale jest.

Pozdr.
Czw Kwi 30, 2009 17:17 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama







Czw Kwi 30, 2009 17:17
mAeStRo
Frost Wyrm
Frost Wyrm


Dołączył: 11 Lis 2008
Posty: 433
Skąd: Rzeszów

Post Odpowiedz z cytatem
Ja czasem mam diski ale to chyba z winy mojego neta, nagle zaczyna mi lagować (staje obraz - oczekiwanie na gospodarza) i albo po chwili mnie z gry wyrzuca albo gra po przestaniu lagowania przyspiesza kilka razy (co jest niedobre, bo można paść, gdy się nie widzi obrazu).

Czasem mam tak, że rozłącza mi połączenie z siecią telefoniczną i automatycznie wywala z gry.

Jest to spowodowane prawdopodobnie przeciążeniem łącza (może również niewystarczająco mocnym modemem) bo nie sądzę, żeby była to wina jakiegoś wirusa/adware.

Co do Twojego problemu to nie mam zielonego pojęcia czym to może być spowodowane. Mam nadzieję, że szybko ten problem rozwiążesz.

_________________




Czw Kwi 30, 2009 20:27 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
nietryp
Peon
Peon


Dołączył: 09 Kwi 2009
Posty: 11

Post Odpowiedz z cytatem
Diskonekty były, są i będą.Tak sam zresztą jak lagi albo nooby.ale cieszmy się bo kiedys sie grało w c&c1 na 386 przez modem telefoniczny i tez byla radosc
Sob Maj 09, 2009 02:17 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
pamPa69
Peon
Peon


Dołączył: 11 Cze 2009
Posty: 33
Skąd: Sosnowiec

Post Odpowiedz z cytatem
dokladnie jest dobrze bywalo gorzej trzeba zacieszac tym co jest
Czw Cze 18, 2009 22:05 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Limitbreaker
Siepacz
Siepacz


Dołączył: 20 Maj 2009
Posty: 48

Post Odpowiedz z cytatem
Wywaliłem adware Blizzarda, oraz, co istotne i dziwne - wszystkie moje diski skończyły się po kupnie routera (a nie syfu z Neostrady TP) oraz wyłączeniu Firewalla ESET'a. Warcraft mam odblokowany, ale firewall ten powoduje disconnecty.
Pią Cze 19, 2009 11:07 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama







Pią Cze 19, 2009 11:07
Wyświetl posty z ostatnich:    
Odpowiedz do tematu    Forum Xpam forum Strona Główna » Problemy z Dota Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: 
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

Xpam forum  

To forum działa w systemie phorum.pl
Masz pomysł na forum? Załóż forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!
Powered by Active24, phpBB © phpBB Group
Design by Freestyle XL / Flowers Online