Autor |
Wiadomość |
Bsr
'
|
GGc |
|
Witam jako administrator chciałbym przeprosić za to ze mnie nie było , ze nie było ze mną kontaktu, z ta chwila chciałbym wszystkim naszym użytkownikom zaproponować przeniesienie sie na GGC , oczywiście nikogo do niczego nie zmuszam a turniej (o ile sie odbędzie , będzie rozgrywany na xpamie z powodów ze nie wszyscy chcą grac na ggc)
jeżeli chodzi o GGC wszystkie informacje znajdziecie Tutaj
jeżeli chodzi o moja opinie , na ggc zawsze można zagrać z polakami , na pewno lepsze privy ,czym więcej nas tym lepsze gry , można zagrać cw bez problemów , problem ze startem start i z lvl nie będziecie mogli grac na hlr zachęcam do pisania do mnie i grania privów zawsze znajdzie sie 10 osób do priva wystarczy tylko chwile poszukać xD mój nick na GGC-Bysiek
Pozdrawiam i jeszcze raz zapraszam
_________________ ja tu tylko sprzątam
------------------------------
tyrymtymtym |
|
Pią Sty 23, 2009 18:03 |
|
|
Reklama
|
|
Pią Sty 23, 2009 18:03 |
|
|
marian1012
'
|
|
|
nie spamuj o tym jebanym ggc w kazdym temacie kur*a
_________________ ><(((*> ><(((*> ><(((*> ><(((*> ><(((*> ><(((*> ><(((*> ><(((*> ><(((*> ><(((*> ><(((*> ><(((*> ><(((*>
Informacja
Nie możesz wysłać nowego postu tak szybko po poprzednim, zaczekaj chwilę i spróbuj ponownie |
|
Nie Sty 25, 2009 11:57 |
|
|
mAeStRo
Frost Wyrm
|
|
|
|
|
nie spamuj o tym jebanym ggc w kazdym temacie ku*cepix*rwa |
popieram heh.
|
|
Pon Sty 26, 2009 14:21 |
|
|
KaCzA
'
|
|
|
nie widze problemu chłopaki grac tu i tu ggc zajmuje 7mb wiec tyle chyba na dysku znajdziecie plus rejestracja ktora trwa 5 min
_________________ acc: KaCzA
|
|
Wto Sty 27, 2009 20:28 |
|
|
marian1012
'
|
|
|
lol mialem tam zaczac grac ale jak tyle czasu trzeba poswiecic to rezygnuje
_________________ ><(((*> ><(((*> ><(((*> ><(((*> ><(((*> ><(((*> ><(((*> ><(((*> ><(((*> ><(((*> ><(((*> ><(((*> ><(((*>
Informacja