Autor |
Wiadomość |
vetkin
Peon

|
|
Eurobattle hotkeys |
|
Witam uprzejmie
Mam nadzieje ze tutaj znajdę rozwiązanie mojego problemu
Chodzi o programy do hotkeysów. Próbowałem już paru różnych, i żaden nie chce działać ( nie uaktywniają się w ogóle) kiedy chcę pograć w dotę na eurobattle, odpalając z tejże ikonki. Kiedy wypróbowywałem te same programy s single players, odapaląc wara z ikonki Frozen Throne, wszystko działało porwanie ( ale wiadomo, odpalając z FT nie połączę się z Eurobattle)
Tak więc czy mógłby mi ktoś podać jakiś program do hotkeys, który będzie działał kiedy odpalę dote z ueroloadera ?
Testowałem te popularniejsze, warkeys, dotakeays, BHT i jescze jakieś, ale juz nie pamiętam - zawsze to samo - jakby te progsy nie wykrywały że odpalam wara w ogóle - przypominam, odpalając z ikonki FT wszystko ok
Dla info dodam, że używam visty ( ale wątpię, żeby to miało jakieś znaczenie)
Mam nadzieje że wyraziłem się dość jasno, już dość późno i mój mózg nie pracuje tak jak powinien
Wie ktoś, jak temu zaradzić ?
|
|
Pon Cze 22, 2009 01:24 |
|
 |
Reklama
|
|
Pon Cze 22, 2009 01:24 |
|
 |
sppawacz
Crypt Fiend

|
|
|
uzywam autowarkeys, lacze sie przez w3l i mam viste, wszystko smiga, pozdrawiam
_________________ TS:
server adress : EXTRA-TS.EU
kanał: 66. CR
hasło: koko
chodżby piwo było z gówna, nic mu w smaku nie dorówna^^
jeżeli chodzi o porządek to ja mam zawsze czystą w pokoju
studia: "bo zależność jest taka, że oblane egzaminy trzeba zdać, a zdane trzeba oblać"
 |
|
Pon Cze 22, 2009 01:42 |
|
 |
Limitbreaker
Siepacz

|
|
|
|
Ale to bzdura. DotAKeys działają niezależnie od tego czy Ci "wykryją" WC3 czy nie. Włączyłeś na F8?
|
|
Wto Cze 23, 2009 13:27 |
|
 |
Reklama
|
|
Wto Cze 23, 2009 13:27 |
|
 |
|